טנטון ממקור מרכזי לאחר חשיפה לרעש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/04/2018 | 08:33 | מאת: דניאל

בן 20, לפני שלושה וחצי חודשים בתקופה מאוד לחוצה אחרי שהייה במועדון עם מוזיקה חזקה הופיע לי טנטון בשתי האוזניים שמתגבר בזמן שקט ובמהלך היום אני כמעט ולא שומע אותו. עשיתי כמה בדיקות והתוצאות- ירידה בשמיעה החל מ14000 הרץ ומקור הטנטון הוא מרכזי ולא באוזניים. נאמר לי שהטנטון כרוני והטיפולים שניתן לנסות הם כדורים נויירולוגים או תא לחץ. רציתי לדעת האם יש סיכוי שהטנטון יחלוף או ישתפר? והאם יש צורך בטיפולים מורכבים כמו שהוצעו לי במידה ומיסוך עוזר לי?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב טנטון לאחר נזק אקוסטי יכול עדיין לחלוף . היו מקרים שעד אפילו שנה הוא חלף. כדי לעזור להעלמותו - יש בניויד להמנע מהמשך לחשיפה לרעש חזק. ואם אין ברירה להשתמש באטמים יעילים אשר גם הם לא מספיק יעילים לפעמים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)