תחושה של דפיקות לב באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/04/2018 | 08:41 | מאת: רוני

בן 54 עשיתי בדיקות דם ב2017 ובפבואר 2018 יצאו תקינות בדיקת שמיעה במכון שמיעה יש ירידה של 50 אחוז באוזן ימין מ2017. לאחרונה חש תחושה של דפיקות לב ב2 האוזניים . מה עליי לעשות ? וממה התופעה נגרמת ?

10/04/2018 | 05:31 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום רוני מה המשכת לברר לאחר תוצאות לקוי שמיעה חד צדדי? בטנטון פועם בקצב הלב כדאי לבצע דופלר של עורקי הצוואר וכן בדיקת לחץ דם . אחד הגורמים השכיחים - י.ל.ד במיוחד אם יש חסימה חלקית בעורקי הצוואר. אם הכל תקין יש אמצעי הדמיה נוספים כגון CTA, או MRA. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)