קיבלתי מכה חזקה באוזן ולא שומע טוב

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/03/2018 | 20:57 | מאת: מור

היי אני במכון איגרוף וקבלתי מכה חזקה באוזן היום ואני שומע באוזן אחת טוב ובשנייה (שקיבלה את המכה) שומע כאילו יש לי הרבה מים באזניים. אתה יודע אולי אם זה פגיעה רצינית שתשפיע על השמיעה בעתיד או שזה יעבור כבר מחר? בתודה,מור.

30/03/2018 | 09:28 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום רב אם עדיין התחושה באוזן קיימת , מומלץ לבצע בדיקת שמיעה דחופה , אם יש ירידת שמיעה תחושתית לפעמים יש מקום לטיפול תרופתי ע"י קורטיזון. מקרה כזה אפשר לפנות גם למיון. בברכה חג שמח ד"ר בן דוד

05/11/2018 | 15:59 | מאת: יואב

שלום. לפני 3 ימים קיבלתי כאפה באוזן ימין בצחוק מחבר ומסתבר שהיא הייתה חזקה. ומאז אני מרגיש כאילו אוזן ימין שומעת פחות טוב ואוזן שמאל שומעת מצוין. ושאני מפהק אמורים להרגיש את שתי האוזניים כאלה נפתחות, אז רק אוזן שמאל נפתחת כזה (אם אתה מבין על מה אני מדבר) אני מרגיש כאילו האוזן אטומה. ושאני הולך לישון ושוכב על אוזן ימין אז האפרקסת כואבת לי אתה יודע מה לעשות

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)