רעשים בשקט, האם זה טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/03/2018 | 20:34 | מאת: שחר

שלום, בן 22, כבר כמה שנים שיש שקט בעיקר בלילה, אני שומע "תססס" כזה, וזה לא מפריע לי לישון ואפילו ככה אני נרדם, וגם לא ייחסתי לזה חשיבות כי חשבתי שזה כל אחד שומע, האם זה טינטון? בצבא כן נחשפתי לרעעש מרכבים צבאיים אך ניסיתי כמה שיותר להיות עם אטמי אוזניים וגם עכשיו בעבודה אני חשוף לרעש ומשתמש באטמי אוזניים, גם ספוג וגם אטמי אוזניות. ועדיין לא הלכתי לרופא אף אוזן גרון. תודה.

21/03/2018 | 21:12 | מאת: שחר

שאלתי חבר אם הוא גם שומע, והוא אומר שכן, יכול להיות שזה רעש רגיל של הסביבה? כלומר שמי שסובל מטינטון לא שומע כלום?

23/03/2018 | 15:27 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

רעשים בשקט - זה טנטון - אם אין רעש סביבתי חיצוני.

23/03/2018 | 15:25 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום שחר אכן זה טנטון . וזה מאד שכיח לכל אלה שנחשפו לרעש. כדאי לבצע בדיקת שמיעה . אם זה דו צדדי וסימטרי בתדרים הגבוהים - קרוב לוודאי המקור - הרעש בצבא ובעבודה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)