הקשר בין שבץ בפונס וגשרון גזע מח

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/03/2018 | 21:07 | מאת: רינה

אבי עבר לפני שנה שבץ לא קשה בגזע מח בפונס בגשרון. לא היה יכול ללכת עבר שיקום וכיום עומד הולך אבל בסבוב אחורה ובפתאןמיות מקבל סחרחורת ומאבד יציבות וגם נופל הוא בן 80. יש לו טינטון באוזן שמאל. אבקש לדעת אם טיפול תרופתי שניתן למחלת מנייר יכול להקל על תחושת חוסר היציבות והסחרחורת והטינטון בתרופה כמו BETTAHESTINE למשל, שווה לנסות?

03/03/2018 | 21:40 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום רינה אם אין כיב פפטי או גסטרירטיס ואם אין אסתמא יתכן וסטיסטין לאחר האחכל שני כדורים ביום יכולים לעזור , כמובן עם אישור רופא המשפחה שמכיר את פרטיו הרפואים . לאחר בדיקת מומחה סחרחורות יתכן ויש מקום לפיזיותרפיה ווסטיבולרית לשיפור מצבו. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)