מחלת מנייר - אשמח לשאלה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/02/2018 | 08:54 | מאת: יפית

שלום אבא שלי אובחן כסובל ממחלת מנייר הגורמת לטינטון. הוא איבד שמיעה כמעט 100% באוזן אחת. ויש לו צלצול באותה אוזן יש לו התקפים של סחרחורות המלווים בהקאות, זיעה. יש תקופות שההתקפים האלה מגיעים אחת לכמה ימים בודדים מי מטפל בדבר כזה? האם אתה ד"ר בן דוד מתמחה במנייר? (סליחה, אני חסרת ידע בעניין )

26/02/2018 | 12:10 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

רופאי אא"ג מטפלים במנייר. אם הוא חרש באוזן אחת ואותה אוזן מהווה מקור התקפי הסחרחורת, יש לבצע ENG לברר אם אכן עדיין המערכת הווסטיבולרית באוזן החרשת פעילה. יש לשקול טיפול של הזרקות גרמיצין לאוזן שממילא לא שומעת. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)