טינטון בשתי האוזנים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/02/2018 | 11:22 | מאת: נטי

לפני חודש וחצי התעוררתי עם סחרחורות יום אחרי יום ומאז יש לי טינטון בשתי האוזנים הצלילים משתנים ולפעמים אני מרגישה את זה בראש ואני בקושי מצליחה לישון יש ירדה קטנה בשמיעה וטמפנטורה תקינה ממה יכול לנבוע בעיה זו ? האם היא יכולה להעלם ? מה אלי לעשות אלו בדיקות ? תודה

26/02/2018 | 12:06 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום נטי לא כתבת אם עברת בדיקת רופא אא"ג או נוירולוג.ומה נמצא. אם הכל תקין חלק מהדברים שמחמירים תופעות אלה הם מתח וכדאי לברר גם סוגיה זו. בברכה ד"ר בן דוד

27/02/2018 | 11:18 | מאת: נטלי

הייתי אצל אאג והכל תקין חוץ מהירידה הקטנה ולפני שזה התחיל הייתי אצל נירולוג שאמר שהכל תקין בנוסף היה לי גם MRI מוח שגם יצא תקין לפני שהכל התחיל

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)