טינטון וירידה בשמיעה באוזנים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/02/2018 | 18:39 | מאת: תות

ערב טוב. אני סובלת כבר 3 שנים בערך מצלילים באוזניים או דפיקות או רעשים כמו של רוח בשתי האוזניים בחצי שנה האחרונה השמיעה שלי ירדה אני מוצאת את עצמי כל הזמן שואלת מה זה מפריע לי בעבודה במיוחד שבחודשיים האחרונים התחלתי לסבול מחוסר איזון פעם אחת מעדתי והפעם השנייה נסיתי ללכת ישר בזמן שהלכתי עקום לצד שבו היה הרעש באוזן . לפני כמה ימים גליתי שאני בהריון ואני די מפחדת שאני לא יפול (עברתי לידה שקטה בהריון ראשון) אני מרגישה מאוד מסוחררת גם לפני ההריון זה היה כך . יש משהו שאפשר לעשות ? אף פעם לא פניתי לרופא אאג והוא הגדיר אותי כחולת טניטון.. אפשר לקבל המלצות?

26/02/2018 | 12:03 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום רב קודם תעשי כל בדיקות הדם הדרושות בהריון . כדאי בדיקת מומחה לסחרחורת אא"ג או נוירולוג. חשוב לבצע בדיקת שמיעה. אם יש דפיקות באוזן בקצב הלב יש לבדוק דופלר של עורקי הצוואר וכמובן לחץ הדם. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)