כאב אוזניים אחרי שהוציאו לי שעווה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/01/2018 | 21:34 | מאת: פזית

הייתי אצל רופא א.א.ג. בגלל רגישות וכאב באוזן ימין לשלול שהבעיה מהאוזן כי גם יש לי לחץ מאחרי העין וגם עברתי תאונה שגרמה לנזק בחוליות צוואר ובעיה עצבית שמקרינה ליד. באוזן ימין הוא לא מצא כלום אבל דוקא בשמאל היה גוש שעווה דוחה והוא הוציא לי אותו . מאז הטיפול יש לי דקירות חזקות באוזן השמאלית . האם נגרם נזק לאוזן מהוצאת השעווה או מה יכולה להיות הסיבה לכאב שממש גורם לי להתכווץ

12/01/2018 | 16:07 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום פזית יש לבדוק האוזן השמאלית אם אם צינור השמע ועור התוף תקינים. בד"כ כאב בצורת דקירות הוא כאב מוקרן כמו ממפרק הלסת או מעמוד שדרה צווארי. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)