טינטון באוזניים משבוע 28

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/12/2017 | 10:31 | מאת: ספיר

היי ד"ר. היום אני שבוע 29+5 והתחלתי להרגיש צילצולים באוזניים משבוע 28 . עשיתי בדיקת שמיעה והייתי אצל רופא אאג והוא אמר שהכל תקין לגמרי. אז רציתי לדעת אם זו תופעה שתעבור לי או שאני צריכה לחיות עם זה.??

26/12/2017 | 13:09 | מאת: ספיר

יש לציין שעשיתי גם בדיקת לחץ דם ויצאה תקינה

01/01/2018 | 20:58 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך אם אין לקוי שמיעה קיים סיכוי טוב שהטנטון יחלוף. חשוב להימנע מחשיפה לרעש חזק . ולהמנע מתרופות נגד כאבים המכילות נוגדי דלקת לא סטרואידלים כמו וולטרן או ברופן. גם בקולנוע כדאי להשתמש באטמים. בברכה ד"ר בן דוד

03/01/2018 | 22:56 | מאת: ספיר

היי ד"ר. היום היתי בשיעור והמורה היה עם מקרופון והעוצמה הייתה מאוד חזקה. זה יכול להזיק לאוזניים אם הייתי שעה בשיעור? עדיין יש טינטון..

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)