זימזומים בווליום גבוה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/12/2017 | 15:47 | מאת: אהרן

שלום רב, כבן 40. לפני כשנה קיבלתי מכה באוזן שמאל ,ומאז החלו רחשים באוזן שאט אט התגברו והוסיפו גם זמזומים קבועים עמוק מאותה אוזן ואף באוזן השנייה. בדיקות שמיעה אחרונה וקודמת הדגימו נזק מזערי . ABR תקין. סובל הרבה מגודש וגירויים באף ועברתי הרבה טיפולי שיניים בשנים האחרונות. כל לילה קשה לישון והבעיה גורמת לי המון כאבי ראש ועושה רושם שרופאי אא"ג אינם מומחים די כדי לטפל ולאתר את מקור הבעיה. מה עליי לעשות? אל מי עליי לפנות? תודה רבה.

25/12/2017 | 22:17 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אהרון אם התופעה החלה לאחר חבלה באוזן. הרי כנראה זו הסיבה לטנטון שנגרם מנזק למערכת השמע. טכניקות של מיסוך חלקי והרפיה עם תרגול טכניקה קוגניטיבית עשויים לשפר את המטרד בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)