טינטון שהתחזק כתוצאה משפעת.

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/12/2017 | 02:01 | מאת: רות

אני אשה כבת 75 סובלת מטינטון מזה מספר שנים,במשך הזמן התרגלתי אליו ואין הוא מפריע לי כל כך. בימים האחרונים חליתי בשפעת[למרות החיסון] והטינטון התגבר מאד ,שאיני יכולה לישון אפילו עם כדור שינה ,שעד כה לא הייתה בעיה כזאת.האם תוכל לעזור לי.?בתודה רות.

18/12/2017 | 13:02 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רות חשוב לבצע בהקדם בדיקת שמיעה ולהשוות עם בדיקות קודמות. אם יש ירידת שמיעה נוספת ניתן לשקול טיפול סטרואידלי -עם אפשרות הזרקה תוך אוזנית . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)