שינויים דלקתיים במסטואידים משמאל .

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/11/2017 | 21:26 | מאת: איתי

ריבוי נוזל בתאי במסטואיד משמאל . אודה לעזרת פענוח ומשמעות

20/11/2017 | 12:01 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום איתי המסטואיד הוא חלל בנוי מתאים מאווררים הקשור לחלל האוזן התיכונה המצוי לפניו. כשיש הצטברות נוזלים באוזן התיכונה כמו אחרי או תוך התקררות וכן בדלקת אוזן תיכונה יש לע"ק הצטברות נוזל גם בחלל המסטואיד. לגבי המשמעות חשוב לדעת אם התהליך חריף עם סמני דלקת חום רגישות , אם מצב חולף של התקררות או מצב של דלקת כרונית . בברכה ד"ר בן דוד

21/11/2017 | 13:31 | מאת: איתי

אני סובל מטינטון פועם באוזן שמאל. האם ריבוי נוזלי בתאי המסטואיד משמאל, כפי שנצפה בבדיקת ה mri יכול לגרום לסימפטום הנ"ל?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)