תרופות, שיווי משקל, רעשים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/11/2017 | 19:42 | מאת: דן

שלום. אני בן 48. לפני 7 שנים מאורע של BPV בימין, לא ברור למה זה קרה. טופל בפיזיותרפיה וחלף. מאז זה חזר עוד פעמיים בעוצמה מופחתת. כמו כן בשנים האחרונות נהיו גם טנטונים ויש גם תקופות שמרגיש קצת קצת שמתנדנד. בדיקת שמיעה עדכנית תקינה. בלי קשר אני סובל מכאבי גב ואגן בעקבות פציעה בעבר ולוקח כבר 15 שנה כל יום 1-2 אקמולים ( משתדל כמה שפחות ). לא לוקח NSAID בגלל רגישות בקיבה. קראתי שאקמול עלול לגרום לפגיעה בשמיעה בגברים צעירים. רציתי לשאול האם יכול להיות שהאקמול גורם לי לפגיעה באוזן הפנימית וליותר תחושות ש"משייט" ומרגיש "מתנדנד" וקצת תחושה לא טובה בשווי משקל לפעמים? האם יכול להיות שהאקמול מחמיר לי את הטנטונים ורגישות לרעש? מה דעתך? איך אפשר לדעת? תודה

12/11/2017 | 18:52 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דן אקמול לא בין התרופות הגורמות לטנטון אם כי כל תרופה יכולה לפעול בצורה לא ספציפית וכדאי להימנע משימוש ממושך. לא כתבת אם הטנטון חד צדדי או דו צדדי. האם יש מחלות נוספות?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)