הבדל בין אגיסרק לבטיסטין של רפא

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/10/2017 | 19:37 | מאת: לירון

שלום ד"ר, אני בת 29 מאובחנת עם מנייר כבר שנתיים אך סובלת מהמחלה כבר מגיל 14 למעשה. לאחרונה מוצאת אגיסרק בשום בית מרקחת ולהבנתי הפסיקו ליבאו לארץ. נאלצתי לקנות בטיסטין של רפא. מאוד חוששת להחליף את הסוס המנצח. ראיתי גם שיש הבדל- באגיסרק זה "בטאהיסטין דיהידרוכלוריד" ובבטיסטין זה "בטאהיסטין הידרוכלוריד". אם כך כן יש הבדל כלשהו בניגוד חמה שהרוקחים אומרים... האם יכול להשפיע על איכות הטיפול?? מה משמעות השוני הנ"ל? מאוד חוששת לשנות. תודה רבה!

27/10/2017 | 18:04 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום לירון החומר הפעיל זה הבטהיסטין הקיים בשתי התרופות. למיטב ידיעתי אין כל הבדל ביעילות או בתופעות הלוואי של שתי התרופות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)