סחרחורת ובחילות ביום ובלילה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/10/2017 | 16:26 | מאת: עופר

שלום אני בן 47 . לפני חודש החלו לי סחרחורות חזקות בשכיבה. הלכתי לרופא שהפנה אותי לפיזיוטרפירט שעשה לי טיפול לקריסטלים . לאחר הטיפול הסחרחורת החזקה בזמן השכיבה עברה. אך מאז עדיין יש לי סחרחורוח קלות ובחילה קלה במשך היום והלילה. ממה זה יכול להגרם? האם זה יעבור לבד? מה אפשר לעשות? תודה עופר

12/10/2017 | 09:27 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום לך יתכן שרידי סחרחורת זמנית לאחר פיזיותרפיה שעברת. לדעתי חשוב הערכה של המערכת הווסטיבולרית אצל מומחה לסחרחורות לברר אבחנה מדויקת יותר של מקור הסחרחורות הנותרות. אם זה שרידי ה"קריסטלים" להמשיך פיזיותרפיה מתאימה ( אפשר ללמוד לבצע בצורה עצמונית ). בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)