מחלת מנייר מיואשת עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/07/2017 | 07:41 | מאת: יסמיןן

שלום לך אני בת 40 לפני חודשים שלושה הרגשתי חוסר יציבות וכאב ראש על בסיס יומי ויש ירידת שמיעה בטונים הנמוכים מלפני שנה ויש לציין שיש גם טנטון באוזן בחודשיים האחרונים תקפה אותי סחרחורת מתוך שינה שאי אפשר להזיז את הראש כאילו מוקפא והרגשת בחילות לאחרונה החמיר המצב ותוקף אותי אותו מצב בשעות היום ציפצוף באוזן הרגשת לחץ וסחרחורת ובחילות קשות שעובר אחרי שעה בערך אבל לא יכולה להזיז את הראש אפילו לא ס"מ ואתמול קרה לי פעמיים באותו היום יש לציין שאני מטופלת בכדורי אורמוקס שנתן לי אף אוזן גרון שלא עוזרים כלל הפנה אותי לבית חולים לקבלת זריקות באוזן ושם טוענים שלא בטוחים שזאת מחלת מנייר ולא נתנו זריקות אבל גם ההתקפים האלה קרו בשבוע האחרון אחרי הביקור אני מאוד מיואשת ממצבי וחוסר תפקד וגם שכחתי לציין שאני נשכבת לישון בצד האוזן הבעיתית אני נתקפת בהתקף הסחרחורת וכל ההתקפי הסחרחורת הם לא סיביביות אלה תחושת ערפול ראש כבד שלא יכולה להזיז ותחושת עילפון אודה לך מאודד אם תנחה אותי מה לעשות מיואשת מאודד יש לי ילדים קטנים שקשה לי לתפקד במצבי רק עם עזרה מהמשפחה תודה לך

28/07/2017 | 11:50 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יסמין חלק מהתסמינים שלך לא מתאימים למחלת מנייר. כדאי בדיקת מומחה סחרחורת נוסף אא"ג או נוירולוג לחיזוק הבטחון באבחנה . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)