סחרחורות וחוסר איזון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/07/2017 | 12:48 | מאת: שני

היי...מזה 3 חודשים אני סובלת מכאבע ראש איומים המלווים בטישטוש ראייה, נימול בראש, ויובש בפה..ההרגשה היא שאני ממש מרחפת ועומדת ליפול אפילו מהליכה של 4 דקות!!!! יש לציין כי אני בחורה בריאה בדרך כלל וספורטאית כרגע אני במצב שאני לא מסוגלת לנהוג שלא נדבר על ספורט! ביום שישי התעלפתי ברחוב אחרי שהרגשתי חום בגוף עם תחושה של טעם מר בפה ונימול רציני והירדמות של כפות הידיים..הגעתי למיון ושם נערך סיטי שיצא תקין, כל הבדיקות תקינות גם של הבלוטת תריס, אני היום שוחררתי אך עדיין אני פשוט חלשה מסוחררת ולא מצליחה ללכת הרבה.. יש קשר כלשהו ללב? אולי לאוזנים? יש לציין שלפני 4 חודשים עברתי ניתוח מורכב לסינוסיטיס כרוני ופוליפים..יש קשר? אשמח לקצת אור בנוגע לנושא כי אני אובדת עצות!! תודה מראש!

19/07/2017 | 09:43 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך אכן צריך לבדוק את הלב אם אין הפרעות קצב.(הולטר לבבי ) אני מאמין שעברת בדיקת נוירולוג ורופא עיניים.לברר אם לקחת תרופה חדשה לפני הופעת הסימפטומים . האם שתית מספיק מים , האם לא הייתה התיבשות . האם את רגישה לחומרים מסויימים ? בברכה ד"ר בן דוד

19/07/2017 | 10:13 | מאת: שני

אני לא לוקחת תרופות אני בריאה בדרך כלל, לפני כחצי שנה עשיתי אקו לב במאמץ ויצא תקין האם ייתכן שבחצי שנה האחרונה פיתחתי בעיה כלשהי בלב? אני שותה המון, כרגע אני יומיים לוקחת אספירין c. הרופאה המליצה על אקמול פוקוס אבל הרוקח אמר שעדיף את האספירין המתמוסס...אין שום שיפור אני במיטה מסוחררת עם כאבי ראש נוראיים ומתעייפת מאד מהר מכל פעולה שאני עושה.. הרופאה מייחסת הכל לחרדות וללחץ משהו שאני לא מסכימה איתה כי אני ממש לא מרגישה טוב..

24/07/2017 | 05:24 | מאת: דוד

לא יודע איך זה תמיד נגמר בזה, גם לי אמרו שזה נפשי והתסמינים מאד דומים כבר חצי שנה, נראה לי כשהם לא יודעים מה הבעיה זה תמיד יגמר בנפשי, למרות בתוך תוכך אתה יודע שזה לא יכול להיות נפשי אין סיבה..

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)