סחרחורת כבר 5 ימים - dizziness , לא ורטיגו

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/06/2017 | 20:23 | מאת: נוה

שלום דוקטור, אני בת 47. לפני 5 ימים התחילה לי סחרחורת. אני מרגישה כאילו *אני* לא לגמרי יציבה, כאילו אני מתנדנדת. כלומר זה dizziness וזה לא ורטיגו- אין תחושה שהחדר מסתובב. זה מורגש בעיקר ב2 מצבים: עמידה, וישיבה. ופחות מורגש ב 2 מצבים: הליכה מהירה. ושכיבה על צד אחד. בשינה אני לא מרגישה את זה. אשמח אם תוכל להגיד, לפי התיאור שלי, האם הכיוון הוא - נוירולוגי, או א.א.ג או אורתופדי צוואר ? או משהו אחר תודה

04/06/2017 | 09:00 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך הייתי מתחיל בברור כללי כמו בדיקת ל.ד. ספירת דם ומעבר לשיגרה גם ויטמין B12,חומצה פולית ותפקודי בלוטת התריס. וכן בצוע דופלר של עורקי הצוואר. אם הכל תקין והתופעות נמשכות הייתי עובר בדיקת נוירולוג או אא"ג מומחה לסחרחורת לאחר בצוע בדיקת שמיעה. אם כל זה תקין הייתי מברר בכוון של מתח וחרדה אשר - גורמים לתופעות סומטיזציה בצורת שיוט וטשטוש. אם אין תופעות אחרות של עמוד שידרה צווארי מיותר ללכת לאורתופד. בברכה ד"ר בן דוד

04/06/2017 | 17:07 | מאת: דוד

אני עם התופעות האלה כבר שנה!! יש ימים שאינני מרגיש את זה כלל ויש ימים שקשה ממש לתפקד. עברתי את כל הבירורים האפשריים ולא נמצא כלום.. ייתכן שזה נובע ממתח?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)