אבחון וטיפול מחלת מנייר׳

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/05/2017 | 00:08 | מאת: יסמין

שלום. אני בת 39 והתלוננתי לפני שנה על ירידה פתאומית של שמיעה וגם חוסר יציבות כל הזמן מרגישה הו אבחון לכת ליפול היה תוקף אותי בערך חצי שנה ואז נעלם ושוב חזר כבר חודשיים אותו בעיה קמה בבוקר עם כאב ראש חזק ומלווה בחוסר יציבות וטינטון באוזן וכמובן מתווסף לזה פחד נוראי שלא איפול או אאבד הכרה ליד הילדים הקטנים שלי וכל יום רק מוסיף כאב ראש יותר חזק וחוסר יציבות ותחושה של עילפון הרופא נתן לי בינסטין3 פעמים ביום כמובן שלא עוזר והתקדמנו לתרופה אחרת שהורידה לי את האשלגן בגוף והפסקנו ואמר לי תיקבעי תור לזריקות באוזן ואני מפחדת וסובלת קשות קשה לי לטפל בילדיי ולא בעצמי אמי תמיד אצלי מה אפשר לעשות ???

29/05/2017 | 11:04 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יסמין תחושת עילפון וכאבי ראש לא מתאימים מאד למחלת מנייר. לדעתי כדאי ללכת עם הבדיקות שעברת לעוד מומחה בתחום הסחרחורות לברר אם המדובר במחלת מנייר. יש לך מיגרנות. לעתים אלה תופעות שעשויות להיות קשורות בסוג מסוים של מיגרנה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)