מפרק הלסת טנטון לחיצה על מצח

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/05/2017 | 04:24 | מאת: מפרק הלסת טינטון

שלום, סובל מטינטון בשבועיים האחרונים סחרחורות ודיזינס, בעת ביצוע פעולות מטה אכן טינטון גובר משמעותית , האם בהכרח מדובר בחלק של מפרק הלסת שגורם לטינטון רבים שסובלים מטינטון מוצאים שהידוק לסתות יוצר שינוי בעוצמת הטינטון או בקצבים שלו. גם דחיפה חזקה של הלסת התחתונה לאחור באמצעות כף היד או דחיפה של המצח בחוזקה כנגד כף היד נייחת עשויים לגרום לשינויים בעוצמה ובאיכות של הטינטון ובכך להעיד על הקשר שבין תסמונת מפרק הלסת וטינטון.

12/05/2017 | 10:52 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב הפעולות עם מפרק הלסת משנות אופי הטנטון עקב שינוי תיבת התהודה . רב תלונות הטנטון משתנות עם הידוק הלסתות וכו' וזה לא מכוון למקור בלסת לטנטון. אם הטנטון חד צדדי יש לברר בהקדם אם לא קשור בלקוי שמיעה פתאומי הדורש טיפול מוקדם ככל האפשר. בברכה ד"ר בן דוד

25/09/2018 | 17:25 | מאת: קובי

אז אך ניתן באמת לאבחן הפרעה במפרק הלסת שגורמת לטינטון? לדוגמה גם לי התחיל טינטון חד צדדי לפני חודש וחצי בצילום רואים לסת עקומה קליקים רבים מהמפרק תחושה של אוזן אטומה לסירוגין ושינוים עצומים בעוצמת הטינטון ורעש של פיצוצים באוזן ואני אחרי תקופה ארוכה בלי שינים האחוריות לסרוגין

11/11/2020 | 16:38 | מאת: רעות

היי קןבי האם נפיצפוציפ קשןרים ללסת?

ניגשים לבדיקה אצל רופא אאג ואצל רופא פה ולסת.

ניגשים לבדיקה אצל רופא אאג ורופא פה ולסת.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)