טנטון ותרופות השפעות ???

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/05/2017 | 15:12 | מאת: גל

שלום רב, אני סובלת מטנטון, מיגרנות) 30 שנה) פיברומיאלגיה וצרבות 9 שנים. בעקבות הצרבת התחלתי לקחת כדור בשם נקסיום שבאורך פלא עזר לי לטינטון...אין לי מושג איך... לצערי נאלצת להפסיקו- אנמיה קשה- הזדקקתי לעירוי ברזל תקופה ארוכה. ו..הטינטון חזר. האם הגיוני שכדור לצרבת ע זר לי מאוד בבעית הטטינטון...האם כדי לחזור אליו למרות פגיעתו ה" קשה" בספיגת הברזל? אשמח ואודה לכל תובנה וץשובה, בברכה גל .

09/05/2017 | 21:18 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך לא ידוע לי הקשר בין הנקסיום לשיפור בטנטון אם כי יש מקרים להשפעות יחודיות למשתמש. לכן קשה לי לייעץ לך בנושא זה. בברכה ד"ר י. בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)