סוג של טנטון לא בדיוק..

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

14/04/2017 | 10:09 | מאת: רחלי

לעיתים , קורה לי שאני לא ישנה מספיק שעות בלילה, בבוקר שקמה ועייפה יש לי סוג של טנטו באוזניים והרגשה של רחוף טמטום כזה.. ממש מפריע ברמות .. למה זה.?? תודה

15/04/2017 | 21:04 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רחלי מה הכוונה סוג של טנטון. האם זו תחושה של דופק בראש? לחץ באוזניים או צפצוף? מכל מקום , חוסר שינה מגביר הרגישות של כל מערכת העצבים . בברכה ד"ר בן דוד

15/04/2017 | 21:24 | מאת: רחלי

חג שמח ותודה לתשובתך המהירה. לא יודעת איך להסביר זאת.. כמו פמפום כזה באוזן לכמה שניות עובר וחוזר חלילה..ומרגישה רחוף כזה..אבל יש מצב שזה קשור לחוסר שינה כי זה קורה לי תמיד אחר שעות שינה קצרות.. לא מבינה למה זה באוזן פשוט.. זה מטריד ברמות.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)