מחזוריות בעוצמת הטינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/04/2017 | 15:37 | מאת: שלמה

הטנטון נחלש בצורה משמעותית עד ירידה של 90 אחוז ליומיים ואז כמו שעון מתחזק לעוצמה החזקה ליום או יומיים ושוב חוזר חלילה .וכך זה קבוע 4 חדשים.ותמיד השינוי הוא בשינה או לאחר שעה של שינה או לקראת הבוקר.הטינטון הוא כתוצאה של ניקוב הדורה בזמן הרדמה ספינלית.אני בן 65 ובעבר כתבת לי שיש סכוי שהטינטון יעבור תוך שנה.לפני כחדש וחצי ירדה העוצמה ב40 אחוז בערך,האם זה סימן שגבר הסיכוי לרפוי מלא? אין לי ירידה בשמיעה.והאם יש הסבר לגבי המחזוריות העיקבית? והאם אפשר להשפיע בצורה כל שהיא כדי להאריך את הזמן השקט של המחזור?

09/04/2017 | 21:52 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שלמה יתכן שהמחזוריות קשורה בלחץ הדם. הייתי ממליץ שתבצע בדיקת הולטר של לחץ הדם ותנסה להשוות עם המועדים של השינוי בטינטון. לאחר בדיקה זו ניתן להעריך שוב התחזית של המשך הטנטון בעתיד. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)