רגישות יתר לרעש סביבתי

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/03/2017 | 09:33 | מאת: ענת

שלום אני סובלת מרגישות יתר לצלילים גבוהים המתבטאות בסחרחורות שאינן נעלמות כבר 8 חודשים,מהי תרופה נכונה המטפלת ביעילות רבה בבעיה ספיציפית זו להיעלמות סחרחורות לתמיד?מה משך נטילת תרופה?האם זה עלול לגרום לתופעות לוואי? אשמח לקבל את עזרתך תודה

09/03/2017 | 11:39 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום ענת לפני החלטה על טיפול תרופתי יש צורך בברור יסודי מבחינות שונות. גיל, בעיות רפואיות נוספות כמו מיגרנות, בדיקת שמיעה. אופי הסחרחורת. לדעתי כדאי שתבדקי אצל מומחה מתאים . יש טיפולים לא תרופתיים יעילים במצבים מסויימים של רגישות לרעש - כמו מיסוך חלקי באמצעות רעש לבן וכו' בברכה ד"ר בן דוד

09/03/2017 | 16:35 | מאת: ענת

תודה על תשובתך וברצוני לשאול שתי שאלות:מה שם תואר של מומחה מתאים ?היכן אמצא טיפולים נגד רעש? תודה על עזרתך

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)