ראש כבד וטינטון באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/02/2017 | 13:22 | מאת: אלכס

שלום לפני כחודש היתה לי סחרחורת מסיבה לא ברורה והיא נעלמה לאחר כמה שעות אך מאז לא חזרתי לעצמי. אני מרגיש כבדות בראש ולעיתים כאב ראש מעומעם בחלק העליון. הייתי אצל רופא אאג ,הוא בדק לי את האוזניים ולא ראה סימני דלקת,עור התוף תקין. אולי קצת גודש באף לא משהו רציני. עשיתי צילום סינוסים ויצא תקין. לאחרונה אני שומע טינטון קבוע באוזניים לא משהו מציק אך גם לא תקין. אין לי חום,לחץ דם וא.ק.ג תקין ובכללי מתפקד והולך לעבודה. לציין שקרה לי מקרה כזה לפני כחצי שנה וזה עבר לבד אבל עכשיו שוב חזר,אני לא מבין מה לא בסדר איתי ממש קשה לי לתפקד כך.אני חושש שאולי בכל זאת זו דלקת באוזניים אשמח לקבל תשובה בנושא

11/02/2017 | 20:54 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום אלכס לא ראיתי שעברת בדיקת שמיעה. הדבר חשוב לברר עם יש פגיעה בשבלול של האוזן הפנימית או באוזן התיכונה.. חשוב לברר אם השמיעה סימטרית או לא . ואם הטנטון דו צדדי שווה או בעיקר חד צדדי. זאת כדי לדעת לאיזה כוון להמשיך לברר או לטפל. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)