סימבלטה וליריקה לפיברו ונפש רגישה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

27/06/2016 | 15:09 | מאת: ani

שלום יש לי פיברו וגם מצב נפשי לא טוב(לדעתי הפיברו אצל כולם הוא תוצאה של זה..) ניסיתי את כל התרופות הפסיכיאטריות והתבייתתי על פאקסט(45מ"ג) בגלל שאני מאד רגישה לתופעות לוואי ועם פאקסט זה איכשהו נסבל(חוץ מזה שאני ישנה כל היום...) וגם זה קצת עוזר לי בכאבי הפיברו, ממש קצת. ניסיתי עירוי לידוקאין...אין לי סבלנות לשכב שעתיים .... עכשיו הוצע לי סימבלטה 30 מ"ג.. שאלות: א)האם במעבר מפאקסט לסימבלטה כזה נמוך זה לא סיכון? האם אני לא צריכה להתחיל במינון יותר גבוה כ"משופשפת" בתחום? וגם מעשנת כבדה? ב) כמי שנכוותה קשות מה-SNRI(ניסיתי אקסל ושבוע לא ישנתי, לא היו לי יציאות(קטנות וגדולות), רעדתי מקור ו"נמלים" הילכו לי בגוף..האם בכלל כדאי לנסות? ג) מה בנוגע לליריקה? מה ניתן לומר עליה בנוגע למחלותיי? ובכלל אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו בסימבלטה וליריקה את חוויותיהם. ובכלל אם למישהו יש עוד משהו להציע ל"מת מהלך"...אודה!

סימבלטה היא אופציה סבירה ומקובלת הייתי מתחיל באמת ב 30 מג בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה