אולי זה תסמונת SAPHO?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/12/2014 | 19:15 | מאת: מוטי

שלום כרגע אני נמצא בחשד לA.S בגלל כאבי גב בבוקר באזור החוליות של עמוד השדרה החזי. נשלחתי לmri של האגן ושל עמוד השדרה המותני והחזי ולאחרונה יש לי כאבים בבוקר וגם במשך היום בעצמות הבריח ורופא המשפחה טען שיש לי בעצמות הבריח דלקת מסויימת. בנוסף יש לי כאבים במפרק הירך הימני , במפרקי הכתפיים, וגם בשתי הברכיים. האם כל זה מעלה חשד לתסמונת sapho? בבדיקת MRI של האגן רואים גם את מפרקי הירך? תודה.

14/12/2014 | 12:05 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

כן, תסמונת SAPHO גם בא בחשבון. בMRI של אגן רואים גם מפרקי הירכיים אך בצורה מוגבלת מאוד

מנהלי פורום ראומטולוגיה