ממה נובע רגל כואבת ולעיתים מיתקפלת

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/09/2008 | 15:54 | מאת: ASD****

יש לי אומנם דלקת פרקים שגרונית . והכדורים שאני מקבלת אביטרקסאט 15 מיליגרם בשבוע .בזריקה . פלקוניל 2 ביום . אטופן היתי לוקחת קבוע קבוע כמה שנים עם כאב בלי כאב אטופן 2 או 3 ביום . עכשיו תקופה עשיתי שינועים וגם שוחכת לקחת כדורים לעיתים .היתי אומרת לו נורא היום לו ניקח פלקוניל .רק 1 ביום . וככה גם עם אטופן 400 מילגרם .היתי אומרת ננסה אחד ויהיה לי כוח .מספיק. כל זה ועדיין יש לי חולשה עייפות ורוצה לישון הרבה . טוב כבר שבועיים פעמיים בלבד קרא לי שפתאום אני עומדת והרגל מיתקפלת לי .לו יכולה לעמוד . פתאום מרגישה לחץ על הרגל . ממה זה נובע .האם זה בגלל שהורדתי את המינון על דעת עצמי ? האם זה מהפרקים . פשוט היום ואתמואל , אני קשה לי לעמוד על הרגליים .וקשה לי ללכת ..

25/09/2008 | 16:23 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

חולשה ועייפות אלה סימנים של דלקת בגוף. יכול להיות שיש לך החרפה בדלקת המפרקים? אולי את צריכה טיפול תקיף יותר?

מנהלי פורום ראומטולוגיה