פסוריאזיס כאבי מפרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/12/2012 | 09:09 | מאת: משה

שלום רב, אני בן 75 חליתי לאחרונה בפסוריאזיס בכל הגוף, פתאום. אני מטופל בניאוטיגזון במרפאת עור בבילינסון. לפני כשבוע תקפו אותי כאבי תופת במפרק הירך עד הברך. האם יש קשר? מה לעשות? נתנו לי משככי כאבים + אטופן. הוטב לי מעט מאוד. אני יכול רק לשכב על הגב. מה לעשות?

30/12/2012 | 18:42 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

קשה להגיד כאן מה הסיבה לכאבים - הם יכולים להיות לא קשורים לדבר, כמו לכל בן אדם יכולים להיות כאבי גב. הם יכולים להיות ביטוי של דלקת מפרקים פסוריאטית. לבסוף ניאוטיגזון יכול להיות קשור לכאבי מפרקים, אומנם לפי התאור אופציה זו פחות סבירה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה