נפיחות בברך ימין

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/08/2012 | 16:58 | מאת: נדב

לפני עשרה ימים חלה נפיחות בברך ימין ללא התקפת גאוט אין הגבלת תנועה רק בלילה לפני השינה קשה לי לקפל את הברך פחות מ-90 מעלות.אין לי כאבים בכלל!הייתי אצל האורטופד והוא נתן לי קטאפלם למשך עשרה ימים!סיימתי את נטילת הכדורים ועוד קצת נפוח לא כמו בהתחלה אבל יש עוד נפיחות!אני בן 51 חולה בגאוט מגיל 35 מטופל באלוריל 300 מ"ג מידי יום וכולכיצין 2 כדורים בלילה לפני השינה

28/08/2012 | 12:29 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

צריך להבין מה גורם לנפיחות. נוזל בברך? בצקת של ריקמה רכה? יש כל כך הרבה סיבות אפשריות שאין שום אפשרות לעזור לך בפורום.

28/08/2012 | 12:35 | מאת: נדב

נוזל בברך!הצלחתי להוריד מהנפיחות ע"י תרופת סבתא,מריחת דבש ועל זה כרוב ועליו ניילון נצמד.כרגע יש נפיחות קלה!האורטופד אמר לי לחזור אליו אחרי שבועיים(שבוע מעכשיו)

מנהלי פורום ראומטולוגיה