כאבי גאוט

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/08/2012 | 14:19 | מאת: שרון

שלום לפני שלוש שנים אובחן אצלי גאוט לאחר התקף. מהאז אני לוקח אלוריל באופן קבוע וללא התקפים. לאחר שלא לקחתי את התרופה כמה ימים התחילו לי כאבים בצד החיצוני של כף הרגל (הצד הקמור). מאותו רגע לקחתי אלוריל באופן קבוע אבל הכאב לא פוסק. לא מדובר בהתקף אלא בכאב מציק שנמשח כבר שבועיים. האם להמשיך עם האלוריל? האם לקחת כולכיצין?

09/08/2012 | 14:41 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש לברר מה סיבת הכאב ואז לטפל לפי הסיבה

24/08/2012 | 17:06 | מאת: נדב

כניראה שאכלת דברים סולניים(עגבניות,חצילים,פטריות אספרגוס)בשר אדום,חלקים פנימיים תתחיל לשכוח!תתחיל מזה!עשה לך סלט ירוק בבקר ובערב פטרוזיליה,כוסברה,בצל ירוק,מלפפון,שומר,עירית בתוספת של דוחן!בצהריים אכול אורז עם שעועית מש וירקות מאודים בטטה,דלעת בלי תפו"א ותראה איך תתנקה למשך 10 ימים.

מנהלי פורום ראומטולוגיה