דלקת באגן ובעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/07/2012 | 11:56 | מאת: getz

שלום רב. יש לי סימנים למחלת דלקת החוליות המקשחת. (כאב לאורך כל עמוד השדרה כולל עורף ועצם זנב מעל חצי שנה, התחיל באגן והתפשת כלפי מעלה, שעה בבוקר של כאבי שרירים תפוסים והכלה מסויימת לאורך היום עם תזוזה. הופנתי להמשך טיפול ע"י רמטולוג לMRI ובדיקה גנטית. בגלל שהתהליך ארוך ואני חושש מנזק בלתי הפיךשתיצור הדלקת. בקשתי מהרופא משפחה תרופה נגד דלקת. אני חייב לציין שקבלתי לפני אורקוקביה 90 וברקסן 200 ושניהם לא השפיעו הוא טען שהוא לא חושב שזוא המחלה ונתן לי טרמדק 18 טיפות ביום. הכאבים אומנם חזקים אבל אני צריך תרופה שתטפל בדלקת ולא רק בכאבים. לכן השאלה שלי היא: האם טרמדק מטפלת גם בגלקת? ב: אם לא, איזה תרופה מומלצת ? תודה רבה.

טרמדקס לא מטפל בדלקת התרופות שנטלת מתאימות ואפשר לנסות גם בטארן או אינדומד

19/07/2012 | 10:07 | מאת: getz

תודה על התשובה

מנהלי פורום ראומטולוגיה