כאבים בפרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/05/2012 | 20:27 | מאת: פרפרית

שלום דוקטור, אני חולת לופוס משנת 96, מקבלת פלקווניל 400 בנוסף, אובחנתי בסיוגרן, יובש עז בעיניים, בפה, ובנרתיק, שותה המון מקבלת סלגן 2 כדורים ליום+ ויפקס לחרדה, בזמן האחרון יש לי כאבים בפרק כף יד שמאל, ירך רגל ימין ומדי פעם מתנפחות לי אצבעות הידיים וכואבות קצת, נוקשות בוקר..תקופה גם כאבי ברכיים וגב לסירוגין, עברתי פיזיוטרפיה שלא עזר, קיבלתי דיאטרים מעל חצי שנה והפסקתי כי האורטופד אמר שזה הורס את הכבד, אז הכאבים בגב חזרו, השאלה שלי היא האם הכאבים במפרק היד, ברגל ונפיחות האצבעות זה מהלופוס, אולי זה פרקים? יש איזו בדיקת דם שאוכל לעשות שיכולה לאבחן זאת, הרופאה שלי נהדרת אבל יש לי תור אליה רק ביולי, מה דעתך?

16/05/2012 | 12:00 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

זה יכול להיות ביטוי של לופוס - צריך להבדק על ידי ראומטולוג שלך

מנהלי פורום ראומטולוגיה