תוצאות בדיקות - ללופוס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

21/03/2012 | 13:18 | מאת: עינת

שלום! בת 44 נשואה +4. עייפות, סומק בפנים, כאבי מפרקים, שרירים, נוקשות בעיקר בקימה בבוקר, סובלת מקור. אשמח לקבל המלצותיך מצ"ב תוצאות של בדיקות DNA (ds) Ab 233 IU/ml ANTINUCLEAR Ab_(ANA) 2.7 POSITIVE THYROGLOBULIN Ab <20.0 ANTI THYROID PEROXID 114.0 U/ml Order Comments REMARKS (GENERAL) APTT-sec 33.5 Sec LAC-LA-SCR.-DRVTLAC 1.06 Ratio LAC-SCT-RATIO 1.08 norm.ratio ANTITHROMBIN-III 108 % RNP שלילי SSA (Ro) SINGLE שלילי SSB (La) SINGLE שלילי PARIETAL CELL Ab שלילי SMOOTH MUSCLE Ab גבולי MITOCHONDRIAL Ab שלילי ANTI CARDIOLIPIN IgG 1 NEGATIVE c-ANCA שלילי VITAMIN B12 359.5 Normal FOLIC ACID 3.9 Normal TSH 4.19 uIU/ml ESR 27.0 mm ANTI THYROID PEROXID 136.0 U/ml THYROGLOBULIN Ab <20.0 THYROGLOBULIN 40.2 ng/mL PROTEIN- U SAMPLE 6.45 mg/dL PROTEIN- URINE 24h 232.3 mg/24hr REMARKS (GENERAL) Order Comments TSH 6.95 uIU/ml T4- FREE 13.45 pmol/L C-REACTIVE PROTEIN 3.18 mg/L תודה עינת

אם את עדיין לא במעקב ראומטולוגי זה הזמן לגשת לראומטולוג . הבדיקות מחשידות ללופוס (אך קיימת אבחנה מבדלת ולםעמים קשור לזיהומים)

מנהלי פורום ראומטולוגיה