כאבי פרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/09/2011 | 20:08 | מאת: רפי.ג

לפני כחודש וחצי התחלתי ליטול תרופה בשם ארטריל לאחר שהייתי אצל ראומטולוג. במקביל הפסקתי ליטול סימוסטטין. כיום לאחר כחודש אני מרגיש הקלה בחלק מהתסמינים שהיו לי כמו כאב בכתף בעת הזזת יד ימין אחורה וכן כאב בברך ימין. כעת איני יודע מה הפסיק את הכאב. הפסקת הסימוסטטין או התחלת הארטריל. מה דעתכם ?

אתה צודק, כשנותנים שני טיפולים יחד לא ניתן לדעת איזה עזר. במקרה שלך פרקטית כעת אם עדיין קיים צורך בטיפול נגד כולסטרול הייתי ממליץ להחזיר את הטיפול (אך להחליף לתכשיר אחר כמו ליפיטור) ואם אין כאבים לאחר שבוע לנסות בהדרגה להפסיק את הארטריל ולקוות שהמצב נשאר ללא החמרה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה