כאבים במפרק הירך

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/07/2011 | 22:07 | מאת: רז

אני כיום בן 28, לפני שש שנים התחילו אצלי כאבים במפרק הירך, עם קושי בתנועה. הכאבים חזרו לסירוגין, עם הפוגות(רגיעה מוחלטת) של חודשים ואף שנים. התופעה מופיעה או במפרק הירך הימני או בשמאלי, לא ביחד ולא במפרק אחר. כלפי חוץ לא נראה נפיחות או אדמומיות. טיפול בתורופות NSAIDS מביאים להקלה. ביקשתי הפנייה לראומטולוג(התור עוד הרבה זמן) ורציתי לדעת לבנתיים אם לפי הממצאים יתכן שמדובר בסוג מסויים של דלקת מפרקים (RA / OA) תודה.

20/07/2011 | 18:41 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

זה כנראה לא OA ולא RA. יש אומנם הרבה סוגים אחרים של מחלות מפרקים - יש לבדוק אותך לפני האבחנה.

20/07/2011 | 19:50 | מאת: רז

אז יש מצב שלא מדובר בכלל בדלקת? לפי הסימפטומים מה האופציות?

מנהלי פורום ראומטולוגיה