ייעוץ דחוף בבקשה...

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/05/2011 | 11:42 | מאת: ליאת

שלום רב, סליחה מראש על האורך, אני אובדת עיצות.... אני בת 30 לפני כשנה וקצת החלו לי כאבי פרקים בידיים ברגליים באופן קבוע במנוחה או בפעילות. מדובר בדקירות פנימיות (כמו כאב של מכות יבשות) זה מטריף אותי! הכאבים החלו ביד שמאל למשך חודש חודשיים ,אח"כ עברו ליד השניה לרגליים,שוקיים ואף לכף רגל שמאל. בשנה האחרונה היתי אצל אורטופד,נוירולוג,ומומחה אולטרסאונד (פרופ' קוץ) ששללו כל בעיה. הראמטולוג אמר שאולי זה פיברומאלגיה. במיפוי עצמות לפני 3 חודשים התוצאה הייתה: "קליטה מוגברת דיפוזית בסרקו אילאק דו צדדי ואי סדירות בקליטה בע"ש צווארי.אין לראות קליטה פתולוגית בכפות ידיים ובשאר השלד. לסיכום:קליטה וגברת כנ"ל ככל הנראה על רקע שינויים ניוןנים (הבנתי מהרופא שזה תקין) בזמן האחרון הכאבים הפכו לכאבי תופת,עשיתי שוב בדיקות(הופנתי ע"י רופא משפחה) בשל החמרה בכאבים והתוצאות הן: CK 172 ! CRP 1.3 ! Rheumatoid Factor Quantit -קטן מ5 לפני שנה התוצאות של הCRP היתה 0.6,ולא בדקו לי את שאר הפרמטרים.... אשמח להסבר והכוונה בבקשה,אני מרגישה זקנה והיפוכונדרית ומפחדת מאוד ממשהו איום ונורא,האם זה יכול להיות משהו בשריר הלב? למי לחזור לראומטולוג? תודה רבה!!

ליאת שלום התיאור יכול להתאים לדלקת מפרקים המערבת את הגב והאגן - ankylosing spondylitis פני לראומטולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה