כאבי שרירים ברגליים ובגב התחתון

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/03/2011 | 20:36 | מאת: מני

שלום רב! אני בן 60. מזה כשבועיים יש לי כאבים בגב התחתון, כאבי שרירים ברגליים,במיוחד כאב מתמשך ברגל שמאל עד הקרסול. השרירים כבר כואבים איך שאני קם בבוקר. יש לציין שאני לא עושה ספורט במיוחד,רק הליכות קצרות לפעמים. בנוסף אני נוטל כדורים להורדת כולסטרול ולדילול הדם. הפסקתי מזה כשבועיים את הכדורים לכולסטרול אך עדיין יש כאבי שרירים. ביצעתי בדיקות דם לצרכים קליניים והתוצאה הייתה aluminium in senim 22.9 1) מה התוצאה הזו אומרת ומה זאת הבדיקה הנ"ל? 2)ממה הכאבים הללו יכולים לנבוע? איזה בדיקות כדאי לעשות? איזה רופא מתמחה בעניין הזה? בבקשה תעזור לי לאיזה רופא זה שייך ומה עליי לעשות כדי להקל על הכאבים. תודה רבה

הכאבים נשמעים מוקרנים מעמ"ש. לא יודע מה אומרת רמת אלומיניום בדם

22/03/2011 | 17:35 | מאת: מוטי

צלצל ואגמול אותך מכאביך עי נגיעה עם כף ידי במקום הבעיתי נקודה.אנני עושה זאת למטרת רווח 0526062080

03/11/2014 | 03:38 | מאת: גאון דליה

כאבים בגב וברגליים שנמשכים כמה ימים

מנהלי פורום ראומטולוגיה