לופוס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/11/2010 | 17:09 | מאת: שרון

אני חולת לופוס ופסוריאיזיס, לפני כמה עשיתי בדיקות דם עקב כאבים הבדיקות לא מראות על דלקת אבל יש לי כאבים בכיפוף האצבעות ובכל הגוף , האם זה יכול להיות שהלופוס פעיל גם שהבדיקות תקינות.. ana חיובי ושאר המשלימים ואנטי dna תקין בכל הגוף לא נוטלת תרופות ללופוס בגלל שהוסבר לי שפלקווניל גורם להאצה של הפסוראיזיס ... לפני כמב חודשים גילו לי סכרת וקיבלתי זריקות ויקטוזה , האם יש ניגוד בין פלקווניל לויקטוזה? ובין הסלזופרין לויקטוזה? כעת אני בלי תרופות.. תודה על תשובתכם

שרון שלום את סובלת ממצב מורכב של מחלות הפוכות האחת מוחמרת משמש והשניה משתפרת מחשיפה לשמש ! אכן קיימת אפשרות לדלקת פעילה גם כשהבדיקות תקינות אגב פלקווניל יכול לגרום להחמרת פסוריאזיס אך גם סלזופירין יכול לגרום להחמרת לופוס ... לבסוף אני לא מכיר קשר בין ויקטוזה ופלקווניל (אך זו תרופה חדשה)

16/11/2010 | 23:03 | מאת: שרונה

תודה רבה על תשובתך...

מנהלי פורום ראומטולוגיה