שאלה אולי קצת מוזרה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

29/10/2010 | 17:42 | מאת: רינת

אני בת 30 ארבעה חודשים לאחר לידה בקיסרי ישנו חשד לדלקת פרקים ישנם כאבים במפרקי הידיים בבדיקות דם RF 20 שד 60 ...הולכת להמשך בירור , לפני ההריון עקב קושי להיכנס להריון ולאחר מכן הריונות כימיים נעשה בירור ללופוס + הבדיקות הנ"ל חזרו תקינות !!! השאלה היא כזו לאחר ניתוח קיסרי עקב המוגלובין מאוד נמוך 5 קיבלתי מנות דם האם באופן עקרוני אם תורם הדם היה "נגוע" או במילים אחרות נשא של לופוס /דלקת פרקים האם ממנת דם ניתן להדבק כי אני מניחה שלא בודקים מנות דם למחלות אילו הרי שזה לא נגיפי אשמח לתשובה ואם אין תשובה חד משמעית אשמח להבעת דעה סתם להבין !! תודה מראש רינת

לא ידוע על העברת דלקות מפרקים במנות דם במקרה שלך הדלקת יכולה להתאים לדלקת מפרקים מסוג RHEUMATOID ARTHRITIS שבדרכ שקטה בהריון ועלולה להתפרץ אחריו

מנהלי פורום ראומטולוגיה