בדיקות דם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

21/10/2010 | 13:43 | מאת: שירן

בת 31. כבר 9 חודשים (מאז החיסון לשפעת החזירים שגרם לשבועיים בלאגן אצלי בגוף) יש לי בעיות מוזרות. נמלולים, הרדמות (בעיקר של היד של החיסון, נמלולים, תחושות צריבה שריפה בכפות רגליים וידיים, וכן כאב חזק בפרקים של האצבעות האחרונות של רגל ימיןשנמשך כבר כמה חודשים. לפני כן כאב בפרקים הקטנים של האצבעות האחרונות ביד שמאל שעבר אחרי מנוחה רבה של היד וכן כאבים שבאים והולכים באופן חד. לפעמים נוקשות באצבעות. ובאופן כללי תחושה שהגוף רגיש. לפני כן בריאה לחלוטין. הייתי אצל נוירולוג שלא מצא כלום אך כן רשם: מיאלגה ונמנס. בדיקת EEG הייתה תקינה. יש לי תור לראמוטולוג עוד חודש. נמצא אצלי חוסר בברזל. ומלבד זאת אלו בדיקות הדם החדשותרציתי לדעת אם מבחינת הבדיקות ניתן להבין משהו על מה שקורה לי והאם תוצאות אלו יכולים להתקבל גם אצל אנשים בריאים לחלוטין שאין להם תחושות מעין אלו: Antinuclear Ab Adults - 0.6 Ro Ab Anti SSA- 1.4 La Ab Anti SSB-1.34 Rheumatoid Factor Quantit- 5.8 Complement-C3 - 95.9 Complement-C4 - 24.3 Immunoglobulin M-105 Immunoglobulin G-1090 Immunoglobulin A-129 האם לפי מה שנשמע זה הולך לכיוון של משהו אוטואימוני או שפחות לדעתכם זהו הכיוון?

שירן שלום הבדיקות לא מכוונות לעניין אימוני אולם בדיקות לא קובעות אבחנה ורק אחרי בדיקת ראומטולוג תוכלי לדעת יותר

מנהלי פורום ראומטולוגיה