חשד לווסקוליטיס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

04/10/2010 | 21:32 | מאת: עירית

שלום רב, לאחר בדיקות מעבדה התקבלו התשובות הבאות:crp23.9 חלבון cholest 127 סמני סרטB-2MG 2310 הגדרת אנמיה-17.2 עשיתי mri מותני והתוצאות הראו שהכל תקין מלבד בלט דיסק אחורי שגורם ללחץ מנימלי על השק הטכאלי ב-l3-4 ו-l4-5.בלבד זה בוצע אולטרסאונג כליה-תקין, שאיבת שומן מהבטן-תקין וביופסיה מהשוק-חשד להתהליך דלקתי.בנוסף בוצע CT בטן ללא עדות לווסקוליטיס אך הועלתה שאלה של עמילואידוזיס-יצא תקין. מה עוד ניתן לעשות? אין אבחנה ברורה וחד משמעית וזמן אינו מטיב עימי בלשון המעטה ביצעתי את כל הבדיקות האפשריות והחוסר אונים רק הולך וגדל אשמח לקבל ממך תשובה מה עלי לעשות במיידי?

שלום עירית חסרים לי כמה פרטים בת כמה את ? האם CRP בנורמה של 1-5 או 0.1-0.5 מה מפריע לך (האם כואב משהו בטן גב מפרקים? דלקות עיניים ? שלשול ? איזו תפרחת הייתה לך האם יש חום ? אנא פרטי את כל הפרטים כולל זמנים כדי שאוכל לנסות לענות

07/10/2010 | 20:09 | מאת: עירית

הפרעות: כבדות ועיפות כלילית (דומה מאוד לעיפות בשפעת), כאבים מפושטים ברגלים ללא נימלולים. לא סובל משלשולים או פריחות מסוימות . ללא דלקות בעינים אך SHIRMER TEST תקין 15mm ,קרקעית תקינה הרמה קלה של דיסקות בגדר נורמה. לפי בדיקות דם שבוצעו ה-FE נמוך כ-36 ו- FOLIC ACID גבוה 17.2. אין כאבי מפרקים. אין חום.(גלי חום). התחילו לאחרונה סחרחורות בתנועות חדות ובקימה מישבה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה