קרוהן ודלקת פרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/08/2010 | 12:33 | מאת: שי

בני בן 20 סובל מקרוהן אסיסטמי, כלומר, ללא תופעות קליניות (הקרוהן התגלה בקולונוסקופיה בעקבות בירור של דלקת פרקים). CRP שלו 6, נוטל סלזופירין. סובל מאנקילוזיס ספונדוליטיס. רציתי לדעת האם יש תרופה שניתן לקחת משך תקופה מסויימת להורדת הדלקת, או לחלופין, טיפול אלטרנטיבי.

07/08/2010 | 13:20 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש מגוון טיפולים יעילים לankylosing spondylitis שהם תרופות ביולוגיות. אני לא מאמין ברפואה אלטרנטיבית אצל חולים עם מחלה זו.

12/08/2010 | 08:37 | מאת: or-li

יש פתרון אלטרנטיבי לקרוהן ודלקת מפרקים הוא מצוי בתוספי תזונה איכותיים.

14/08/2010 | 20:16 | מאת: שי

אשמח לקבל פרטים ושמות של מטפלים.

מנהלי פורום ראומטולוגיה