פמפ והתקפי חרדה קשים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

05/07/2010 | 20:44 | מאת: נעמי

שלום רב יש לי שאלה בנושא פמפ והתקפי חרדה קשים? קולכצין עם לוסטרל? או עם סרוקסט? האם ישנה בעיה עם נטילת קולכצין ותרופות נוגדות דיכאון ssri?

06/07/2010 | 23:46 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לא ידוע לי על התבגשות או בעיה אחרת בנטילת תרופות אלה באותו זמן

30/09/2010 | 08:43 | מאת: נועה

הי נעמי אני בדקתי במכון הטרטלוגי מאחר ואני בהריון וסובלת מהתקפי חרדה שניתן ליטול קולכצין ולוסטרל לא ידוע על בעיות אני מזה שנים רבות נוטלת קולכצין כפול 3 וסרוקסט / ובריון לוסטרל אם יש לך שאלות אשמח לעזור לך

מנהלי פורום ראומטולוגיה