תסמונת שניצלר קורונה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/05/2020 | 19:50 | מאת: גדעון

שלום שמי גדעון. אני בן 61, סובל מתסמונת נדירה שנקראת תסמונת שניצלר שהביטוי שלה היא אורטיקריה כרונית. אני מקבל כל יום זריקה anakinra שהיא בולמת interlock one. הזריקה מטפלת לחלוטין בסימפוטמים. האם לאור האמור אני נמצא בסיכון יותר מאדם ממוצע?

שלום, השימוש בתכשיר ביולוגי והמחלה הכרונית, משייכים אותך לקבוצת סיכון. אולם בהקשר לקורנה - עדיין אין מספיק מידע לדעת האם הסיכון עולה בהקשר למחלה. יש לנקוט במשנה זהירות עד להתבהרות המצב.

מנהלי פורום ראומטולוגיה