דלקת מיעוט מפרקים והקורונה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

13/03/2020 | 13:58 | מאת: אבי

שלום רב. לבני בן ה-15 יש דלקת מיעוט מפרקים מגיל 7. דלקת מפרקים כרונית אידיופתית של גיל הילדות - Juvenile idiopathic arthritis רציתי לדעת אם לילד יש את המחלה הכרונית הזאת,האם הוא שייך לקבוצת סיכון שמדובר בנגיף הקורונה? הרי כל הזמן אומרים שלא רק המבוגרים צריכים להיזהר אלא גם כל מי שיש לו מחלות רקע כרוניות... אז במקרה הנ"ל,האם הילד שייך לקבוצת סיכון ונחשב לאחד שצריך להיזהר מאוד מהקורונה? תודה ובריאות לכולם.

שלום יש להישמע להנחיות משרד הבריאות. כולם צריכים להיזהר ולהימנע מהתקהלויות, לחטא ידיים ולשמור על היגיינה לפי ההנחיות.

מנהלי פורום ראומטולוגיה