פענוח בדיקות דם ANA

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/02/2020 | 18:38 | מאת: לי

שלום רב, בבדיקות דם שעשיתי בעקבות כאבים במפרקים הקטנים, כל התוצאות היו בסדר (crp, rp, esr וכד') פרט לתוצאות הבאות: ANA MULTIPLEX- Indeterminat ANTI LA (SS-B) 1.60 AI- indetermonat ANA IFA 1:160,AC2 1:160,Dense Fine Speckled (DFS70) מחכה עדיין לתוצאות של DS DNA IFA. לציין כי נמצא אצלי גם TSH קטן מ 0.01 וכי אני בבדיקות נוספות סביב עניין זה. אשמח להסברים בנודע לתוצאות שקיבלתי עד שאוכל לדבר עם הרופא המומחה. תודה רבה!

23/02/2020 | 14:12 | מאת: לי

מעדכנת שתוצאות ds dna ifa יצאו גם שליליות.

שלום, בדיקת ה ANA היא גבולית אולם יש להיות במעקב. יתכן מאד שהתוצאה חיובית עקב יציאה מאיזון בתפקוד בלוטת התריס, דבר שגם עלול לגרום לכאבי מפרקים.

24/02/2020 | 23:02 | מאת: לי

המון המון תודה לך.

מנהלי פורום ראומטולוגיה