כאבי גב תחתון כרוניים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

20/02/2020 | 09:00 | מאת: בני

שלום , אני סובל כבר מעל חשנה מכאבי גב תחתון. MRI ללא ממצאים המצדיקים את הכאב לטענת הרופאים(5 בלטים עדינים ודיסקים מיובשים) מומחה עמוד שדרה הפנה אותי לראמתולוג , העניין שההמתנה כ"כ ארוכה ואני רוצה להגיע מוכן. איזה בדיקות מומלץ לי לבקש מרופא משפחה? תודה מראש

שלום, חסרים לי הרבה מאד פרטים כגון מה גילך, הסטוריה רפואית שלך ושל משפחתך? ועוד... מומלץ להגיע עם בדיקות כמו ספירת דם, תפקודי תריס, כימיה כולל מדדי דלקת.

27/02/2020 | 14:39 | מאת: St

לבקש בדיקה לצפיפות עצם...אם יש ירידה ברמת הצפיפות ווה לבדוק לקיחת תוסף של סידן..יש את הסידן האמורפי שמומלץ מאוד

מנהלי פורום ראומטולוגיה