נימול ביד אובחן במחלה דלקת פרקים!

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/01/2020 | 14:41 | מאת: נימול ביד אובחן במחלה דלקת פרקים

שלום! לפני 4שנים סבלתי דלקת פרקים לאחרונה שבו הסימפטומים של דלקת פרקים אני מטופל בכדור מטרוטקסט בחודש האחרון אני סובל מנימול באצבעות יד ימין שמופעים בעיקר בלילה בשעת מנוחה האם יש קשר בין דלקת פרקים לניצול? והאם הכדור שאני לוקח יעזור לי אני לא לוקח קבוע את הכדורים רק שאני מרגיש בעיה במפרקים לאיזה רופא פונים בקשר לנימול תודה

שלום כדאי לפנות לראומטולוג המטפל וניתן לבצע אולטראסאונד כף יד בשאלה של לחץ על העצב. כמו כן, מומלץ להשלים בדיקת EMG.

מנהלי פורום ראומטולוגיה